Ægte håndværk fra start til slut

Et plankebord fra Skovplanken.dk er, trods den fornuftige pris, et utroligt eksklusivt produkt, som udføres med omhyggelighed og stor passion i vores værksted i Hvidovre. Når du bestiller et bord, sendes bestillingen direkte til værkstedet, hvor hele produktionen foregår. Processen starter ved, at vi personligt udvælger de helt rette egetræs planker til dit bord, hvorefter forarbejdningen af plankerne begynder. Kanterne og overfladen slibes og overfladebehandles, hvorefter benene til slut monteres.

 

Vi lægger stor vægt på, at alle borde kan skræddersys efter dit behov - har du et ønske eller en idé, står vi altid klar. På alle vores borde har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige bentyper, alle i tre forskellige overflader.

 

På alle vores produkter er det muligt at vælge mellem flere forskellige overfladebehandlinger, så produktet får præcist det udtryk og den stil, som passer til din boligstil.

 

Som noget helt specielt kan vi tilbyde at nedfræse metalprofiler (messing eller kobber - børstet eller poleret) eller -plader (messing, kobber eller stål - børstet eller poleret) som en ekstra finish på dit plankebord.  Du finder ikke denne unikke detalje andre steder, da Skovplanken.dk har designbeskyttet denne valgmulighed, som vækker stor begejstring hos vores kunder.

 

Se mulighederne med vores metaltilvalg

Vi sikrer os altid, at vores samarbejdspartnere er
FSC certificeret, således at der tages særligt hensyn til natur og miljø.
Endvidere bidrager vi til IngenCO2’s klimaprojekter og arbejde.

Derudover er vi med vores samarbejde med Global Climate Institute medvirkende til at der bliver plantet 3 træer for hvert bord vi sælger. Klik på deres logo herunder for at læse nærmere om projektet.

 

Egetræsplankerne opkøber vi udelukkende fra danske savværker.

 

Plankerne er naturligt nedtørret til en fugtighed på 28 % og er derefter ovntørret til 8-10 %. Dette er standarden for møbler til indendørs brug.

 

Læs vores handelsbetingelser